Samsung Galaxy S3 > Update: Samsung Galaxy S3 evenement op 22 maart?

Update: Samsung Galaxy S3 evenement op 22 maart?

Zoals breed is uitgemeten wordt de Samsung Galaxy S3 niet aangekondigd tijdens het Mobile World Congress 2012, die op 27 februari begint, als het geen strategie is van de Koreanen om de hype omtrent het toestel in leven te houden. De Galaxy S3 zou op een eigen evenement officieel gelanceerd worden en we hebben zojuist een mogelijke datum gespot. De Franse website Frandroid heeft een poster gepubliceerd van Samsung, waarop te lezen valt dat zij op 22 maart een evenement hebben gepland.

Update: Een woordvoerder van Samsung heeft aangegeven dat tijdens dit Franse evenement niet de Samsung Galaxy S3 aangekondigd zal worden, maar gebruikt wordt voor verdere introductie van producten die tijdens het MWC zijn getoond, aldus TheNextWeb.com.

Origineel bericht: Wat er precies op die datum wordt aangekondigd, wordt er natuurlijk niet bij gemeld, maar wij kunnen onze eigen conclusies trekken. We achten de kans groot dat het hier gaat om de Samsung Galaxy S3, waarvan een aankondiging in maart al werd verwacht. Waarom de uitnodiging in het Frans is, zegt mogelijk iets over de locatie waar de presentatie plaats gaat vinden.

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat de opvolger van de Galaxy S2 slechts 7 mm dik gaat worden en in mei wereldwijd gelanceerd zal worden. Dit zou goed in de lijn passen van een introductie op 22 maart. Wij noteren de datum alvast in onze agenda, wat jij?

(met dank aan Frandroid.com)

Reacties (3)

Eise7 februari, 2012 om 11:07

Ik hoop zo dat ie echt 22 maart aangekondigd gaat worden en vervolgens in april/mei al in de winkels. Dat zou vet zijn….

Pascal8 februari, 2012 om 17:37

in mei ben ik jarig, komt dus goed uit !!

Eise8 februari, 2012 om 20:01

Nog steeds gok ik toch op een aankondiging op de mwc… Dat zou pas een verrassing zijn als niemand het meer verwacht…. Ik moet het eerst nog zien allemaal maar ik blijf erbij dat t eind deze maand gaat zijn dat we meer gaan weten….

Laat van je horen... Geef een reactie!

Jouw Reactie